aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μας ταλαιπώρησε αρκετά, να φύγει και να μην ξανάρθει…»

«Μας ταλαιπώρησε αρκετά, να φύγει και να μην ξανάρθει…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στον προσεχής αγώνα με τον Απόλλωνα, τον στόχο της ΑΕΚ αλλά και την κακοδαιμονία που υπάρχει στους κιτρινοπράσινους.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Το παιχνίδι που έγινε στο “ΑΕΚ Αρένα”, το 0-0 ήταν η εξαίρεση. Απ’ όσο θυμάμαι τα τελευταία χρονιά, τα παιχνίδια είναι ντέρμπι με αρκετά γκολ. Είτε υπέρ μας, είτε σε βάρος μας. Είναι από τα πιο απρόβλεπτα και με τρομερά σκορ τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα. Είναι κρίσιμη καμπή αυτή για το πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε πιο χαλαρό ρυθμό, με τους παίκτες να παίρνουν σημαντικές ανάσες. Πλέον. μπαίνουμε στην τελική ευθεία από το απόγευμα, όπου θα δούμε και την κατάσταση των τραυματιών. Ελπίζουμε να ξεπεράσουμε κάποια από αυτά και να πάμε στο παιχνίδι με περισσότερες επιλογές».

Για τον στόχο της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής: «Βρισκόμαστε στην 4η θέση. Στόχος μας είναι η νίκη για να περάσουμε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα και να προχωράμε βήμα με βήμα. Ελπίζουμε να δούμε καλύτερα τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Το επόμενο παιχνίδια είναι ένα από τα ντέρμπι που είναι τριπλής παραλλαγής και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την κακοδαιμονία που υπάρχει στους Λαρνακείς: «Έχει υποβληθεί σε επέμβαση ο Ιγκόρ Σίλβα. Είναι το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισε και ο Φλοριάν. Κακοδαιμονία. Αν δούμε όμως τα προβλήματα που είχαμε φέτος, που πολλά δεν ήταν μικροπροβλήματα, ξεφεύγει και από την κακοδαιμονία. Είχαμε προβλήματα με τον Κάσες, τώρα με τον Ακοράν, τον Μοϊσόφ, με τον Αντωνιάδη, τον Λαμπάν, ο Λαρένα στο παιχνίδι του Super Cup που τον ανάγκασε να αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα. Να φύγει και να μην ξανάρθει σε αυτό το κομμάτι η φετινή αγωνιστική σεζόν, μας ταλαιπώρησε αρκετά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ