aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜάριος Λευκαρίτης: «Δραματική μείωση εσόδων για τις κυπριακές ομάδες»

Μάριος Λευκαρίτης: «Δραματική μείωση εσόδων για τις κυπριακές ομάδες»

Η ίδρυση της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκα, έχει δημιουργήσει τριγμούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι εξελίξεις είναι δραματικές και οι αντιδράσεις αλυσιδωτές.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων παγκοσμίως είναι και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, Μάριος Λευκαρίτης.

Μιλώντας στο Goal.com.cy, για τις ραγδαίες εξελίξεις, o Μάριος Λευκαρίτης τόνισε ότι αν υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί των ισχυρών συλλόγων της Ευρώπης, θα είναι η απαρχή της αποδυνάμωσης της ΟΥΕΦΑ, αφού θα αλλάξει το ισοζύγιο δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει το κυπριακό ποδόσφαιρο, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ανέφερε ότι ακόμη και στο πιο αισιόδοξο σενάριο, τα έσοδα για τις κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης, θα μειωθούν δραματικά.

Ο Μάριος Λευκαρίτης θα είναι φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή του Active 107,4 & 102,5, «Βάλε ένα γκολ» που αρχίζει στις 14:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ