aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜανατζερικό κτύπημα για Τιάγκο: «Έδειξαν με πράξεις, όχι λόγια πόσο τον ήθελαν»

Μανατζερικό κτύπημα για Τιάγκο: «Έδειξαν με πράξεις, όχι λόγια πόσο τον ήθελαν»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τιάγκο Φερέιρα ο ατζέντης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι ο Τσάβι Ρόκα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τον ποδοσφαιριστή. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ομόνοια και ιδιαίτερα τους οπαδούς της.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Η συμφωνία έγινε. Ο πρωταθλητής έχει υπογράψει δύο χρόνια στην ΑΕΚ Λάρνακας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Τσάβι Ρόκα, τον προπονητή Νταβίντ Καταλά και την ΑΕΚ που έδειξαν όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, πόσο ήθελαν τον Τιάγκο στην ομάδα. Οι στόχοι είναι ίδιοι, να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, την Ομόνοια και ιδιαίτερα όλους τους οπαδούς που δείχνουν την αγάπη και τον σεβασμό τους προς τον Τιάγκο τα τελευταία δύο χρόνια, σημαίνει πολλά γι’ αυτόν. Μείνε ασφαλείς και ο Θεός μαζί σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ