aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣMάχη μεταξύ δύο για τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς

Mάχη μεταξύ δύο για τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς

Η μάχη για τα Χρυσά Γάντια της φετινής σεζόν φθάνει στο τέλος της με δύο μόνο τερματοφύλακες να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν αυτή τη πολύ σημαντική διάκριση και το βραβείο Stoiximan ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2018/19!

Toño ο νικητής του πρώτου γύρου των Play Offs

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 3 αγώνες από τους 5 της συγκεκριμένης περιόδου έτσι θα λάβει και το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια της περιόδου αυτής. Θυμίζουμε ότι ο Bruno Vale είχε λάβει το αντίστοιχο βραβείο για τον πρώτο γύρο της Κανονικής Φάσης του Πρωταθλήματος ενώ ο Boy Waterman για τον δεύτερο γύρο.

Η μεγάλη μάχη Toño Ramirez και Bruno Vale

Οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ και του Απόλλωνα είναι οι μόνοι που διεκδικούν το μεγάλο βραβείο της σεζόν! Ο Toño έχει το πλεονέκτημα στις 3 αγωνιστικές που απομένουν καθώς έχει κρατήσει μέχρι στιγμής ανέπαφη την εστία του σε 14 αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος ενώ ο Bruno Vale σε 13. Τους 2 αυτούς τερματοφύλακες ακολουθούν οι Veselovsky και Waterman χωρίς όμως να μπορούν να τους φθάσουν αφού έχουν αμφότεροι από 9 clean sheets.

Να θυμίσουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο Τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο. Κι εδώ έχει και πάλι το πλεονέκτημα ο Toño αφού έχει το καλύτερο ρεκόρ με 4 αγώνες σερί απαραβίαστης εστίας (17η – 20η αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ