aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΛύγισε η ΑΕΚ από την… άσπρη βούλα! (video)

Λύγισε η ΑΕΚ από την… άσπρη βούλα! (video)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στη Ζυρίχη (0-1) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το μοναδικό εντός έδρας γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια, έμελλε να την υποχρεώσει και στην πρώτη της φετινή ήττα στη δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Έφαγε… τούμπα στην καταπακτή ο σκόρερ της Ζυρίχης! (video)

Μάλιστα, αυτό το γκολ δεν ήρθε ούτε από οργανωμένη επίθεση της Ζυρίχης, ούτε από κάποιο καλό σουτ εκτός/εντός περιοχής, ούτε από κάποια κεφαλιά μετά από σέντρα ή κόρνερ. Προήλθε από την… άσπρη βούλα. Ο Κολόλι (61’) αξιοποίησε το πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Μοϊσόφ και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη μέσα στο ΓΣΠ.

Με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, θα λέγαμε ότι οι κιτρινοπράσινοι φοβήθηκαν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε τους Ελβετούς, οι οποίοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν αποτέλεσαν ποτέ φόβητρο για την ΑΕΚ. Μάλιστα, η ομάδα της Λάρνακας είχε πιο κλασικές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ, ενώ δημιούργησε και κάποιες καλές φάσεις για να φέρει το ματς στα ίσα.

Τελικά τίποτα από τα δύο δεν έγινε, η ΑΕΚ αδίκησε τον εαυτό της και έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Ζυρίχη να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σκόρερ: 61′ πεν. Κολόλι

Κίτρινες: Χέφελ /Κριέζιου, Πάλσον

Κόκκινες: Πα Μοντού (2η κιτρ.)

Διαιτητής: Τζόναθαν Λαρντότ (Βέλγιο)

ΑΕΚ (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα, Μοϊσόφ, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε (64′ Τολεμές), Τρισκόφκσι, Χέφελ, Γκονθάλεθ, Ιωάννου, Γιάννου.

Ζυρίχη (Λουντοβίκ Μανίν): Μπρέτσε, Μάξο, Πάλσον, Μασιεσάνο (86′ Νεφ), Οντέι (74′ Σισέι), Μπαγκούρα, Πα Μόντου, Ρούεκ, Κολόλι, Γκριέζιου, Χελίφι (90+1′ Γουίντερ).



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ