aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛουκαΐδης: «Επιβεβαιωθήκαμε για τη δράση του Παπαχαραλάμπους»

Λουκαΐδης: «Επιβεβαιωθήκαμε για τη δράση του Παπαχαραλάμπους»

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, μίλησε πριν από λίγο στον Σούπερ Σπορ FM σχετικά με την υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε στο πλαίσιο της επιτροπής θεσμών στην κοινοβουλευτική επιτροπή που θεωρούν πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως είναι η διαφθορά και η διαπλοκή στον χώρο του αθλητισμού», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Επιβεβαιώθηκαν αυτά που είχαμε πληροφορηθεί και αφορούν την δράση του κου Παπαχαραλάμπους. Η αντιμετώπιση των φαινομένων της διαπλοκής και της διαφθοράς, κατέληξαν να βοηθούν όσους επιχειρούν να την συγκάλυψη αυτών των φαινομένων. Παράδειγμα η απόσυρση του πορίσματος του κυρίου Κώστα Χριστοδούλου. Όπως και τα όσα έγιναν με την κατάθεση Παπασταύρου. Ο κος Παπαχαραλάμπους επέλεξε να αποσύρει και να τερματίσει τη διαδικασία που ακολουθείται».

Καταλήγοντας χαρακτήρισε αντιδεοντολογικό τον τρόπο που λειτούργησε ο Παπαχαραλάμπους και εξήγησε: «Για να καταλάβετε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ως πρόεδρος της επιτροπής, ξεκίνησε να κυνηγήσει τον ανθυποψήφιο του στις προηγούμενες εκλογές της ΚΟΕ, τον κύριο Ντίνο Μιχαηλίδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ