aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛέβι: «Ίσως να νιώσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε...»

Λέβι: «Ίσως να νιώσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε…»

Άξιζαν την πρόκριση οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της Ανόρθωσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κυανόλευκων, Ρόνι Λέβι.

Αναλυτικά: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι θα μας πίεζαν, αλλά ήμασταν πολύ καλοί τακτικά. Απέναντι σε ομάδες με την ποιότητα της ΑΕΚ είναι επικίνδυνα παιχνίδια. Από στιγμή σε στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Θα ήθελα να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μας ήταν προσηλωμένοι στη δική μου τακτική. Προς το τέλος χαλαρώσαμε κάπως. Ίσως να νιώσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Προκριθήκαμε απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί αξίζουν αυτό. Αν με ρωτούσε κάποιος αν θα ήμασταν στην εξάδα δεν θα το πίστευα. Οι ποδοσφαιριστές το πέτυχαν αυτό και πέρα από αυτό περάσαμε στην επόμενη φάση απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή όταν πετυχαίνεις κάποια πράγματα θέλεις πάντα περισσότερα και αυτό θα κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ