aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΛευκαρίτης: «Ας βάλει αλλού το κόμπλεξ του ο Χατζηλιασής»

Λευκαρίτης: «Ας βάλει αλλού το κόμπλεξ του ο Χατζηλιασής»

Στον Active 107.4&102.5 μίλησε ο Ντίνος Λευκαρίτης από πλευράς ΑΕΚ για τα γεγονότα που έφεραν την διακοπή του καλαθοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ στο Λευκόθεο.

Αν και ο Ντίνος Λευκαρίτης χαρακτήρισε «αξιόλογο» αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και ότι περίμενε η ομάδα του να περάσει πιο εύκολα στον τελικό του πρωταθλήματος, στη συνέχεια κατονόμασε τον εκπρόσωπο Τύπου του σωματείου ΑΠΟΕΛ Πανίκο Χατζηλιασή ως ένα από τους ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων.

Ανέφερε σχετικά: «Εγώ δεν κρύβομαι, ένας ηθικός αυτουργός είναι και ο Πανίκος Χατζηλιασής και δεν φοβάμαι να το πω γιατί λέει πως θα κινηθεί νομικά (σ.σ. αναφέρεται στο tweet του Πανίκου Χατζηλιασή). Είναι πρόβλημα του ίδιου και αυτό το κόμπλεξ που έχει να το βάλει αλλού και δεν είναι θέμα να τα βάλει μαζί μου ή με κάποιον άλλον. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η δική μου ιστορία, ας δει και την ιστορία του Πανίκου Χατζηλιασή. Εγώ θα πω απλως, όπως είπα και του ίδιου προσωπικά να σταματήσει να βάζει διάφορα σχόλια και να φανατίζει τον κόσμο διότι φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο κ. Χατζηλιασής έχει ήδη τιμωρηθεί για τις ενέργειες του από την ομοσπονδία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ