aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣLarnaca Union: «Η ΑΕΚ δεν αποτελεί συνεργείο επιδιόρθωσης λαθών άλλων σωματείων - Αστείο το θέμα»

Larnaca Union: «Η ΑΕΚ δεν αποτελεί συνεργείο επιδιόρθωσης λαθών άλλων σωματείων – Αστείο το θέμα»

Μετά τους οργανωμένους οπαδούς της Αλκής ήταν η σειρά αυτών της ΑΕΚ να αντιδράσουν στις όποιες συζητήσεις για ενοποίηση των δύο ομάδων. Χαρακτηρίζουν το θέμα αστείο, ενώ συμπληρώνουν ότι η ομάδα της Λάρνακας δεν αποτελεί συνεργείο επιδιόρθωσης λαθών άλλων σωματείων.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΚ:

Η ομάδα μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή όσον αφορά τους στόχους της φετινής σεζόν, που για εμάς δεν έπαψαν ποτέ να είναι οι δύο εγχώριοι τίτλοι.

Είναι με ιδιαίτερη έκπληξη που αντικρήσαμε τα δημοσιεύματα για δήθεν ενοποιήσεις και πράσινα άλογα. Λοιπόν, τέλος στα πρωταπριλιάτικα ψέματα.

Εμείς δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο και δεν έχουμε καμία άλλη ανησυχία, πέραν του αγωνιστικού. Η ομάδα μας έχασε σημαντικό έδαφος και μοναδική μας έγνοια αποτελεί η αγωνιστική ανάκαμψη και οι τρείς βαθμοί στο Παφιακό. Επι τι ευκαιρία, θα θέλαμε να καλοσωρίσουμε τον νεό προπονητή και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Το μόνο που έχουμε να πούμε στον κάθε κύριο που μιλά για την ομάδα μας χωρίς να αποτελεί κομμάτι της, είναι να κάτσει στα βραστά του.

Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε το κιτρινοπράσινο χρώμα, τον Κίμωνα, την ΑΕΚ μας. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί συνεργείο επιδιόρθωσης λαθών άλλων σωματείων. Δεν θα επανέλθουμε επι του θέματος, καθώς το θεωρούμε αστείο.

ΥΓ1: Παραμένουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος.
ΥΓ2: Στο Παφιακό, θέλουμε να δούμε 11 λιοντάρια μέσα στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ