aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚύπρος: Τζάμπα ήττα στο παρά ένα (pics)

Κύπρος: Τζάμπα ήττα στο παρά ένα (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Δεν έδωσε συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί της Βοσνίας η Εθνική μας και απόψε κόντρα στην Εσθονία, ήττηθηκε στο παρά ένα με 1-0. Η εμφάνιση ήταν μέτρια και οι ευκαιρίες πολύ λίγες από την Κύπρο, που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μεν (εκτός από το γκολ φυσικά), αλλά και αυτή δεν ήταν επικίνδυνη επιθετικά.

Μονό στο τελευταίο 20λεπτο ξεθάρρεψαν οι διεθνείς μας και έψαξαν ένα γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κορυφαία φάση ένα δυνατό σουτ του Χριστοφή από πλάγια θέση στο 79ο λεπτό. Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάιτ έμεινε ανενόχλητος εκτός περιοχής και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Παναγή για να χαρίσει τη νίκη στους Εσθονούς.

Πλέον, μείναμε στην 4η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς, ενώ η Εσθονία ανέβηκε στους 8 και είναι 5η. Επόμενη υποχρέωση για την Κύπρο είναι απέναντι στην Ελλάδα στο ΓΣΠ στις 7 Οκτωβρίου στις 21:45. Κορυφαίοι για την Εθνική μας οι Λαΐφης, Δημητρίου και Μαργκάσα, ενώ έδωσαν πολλές μονομαχίες οι Χριστοφή και Σωτηρίου.


Εσθονία (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσαλού, Μπαράνοφ, Γιάαγκερ, Μετς, Τενίστ, Αντόνοφ, Κάιτ, Πικ, Ζενιόφ (78′ Μίλερ), Ανιέρ (82′ Βασίλιεφ), Πούριε (87′ Ταμ).

Κύπρος (Ραν Μπεν Σιμόν): Παναγή, Δημητρίου, Λαΐφης, Κατελάρης, Μαργκάσα, Αρτυματάς, Χάμπος, Λαμπάν, Χριστοφή (87′ Χαραλαμπίδης), Αβραάμ (66′ Κάστανος), Σωτηρίου.

Σκόρερ: Κάιτ 90’+2

Κίτρινες: Ανιέρ / Τζ. Δημητρίου

Αποβολές:

Διαιτητής: Αντριέν Ζακοτέτ

Α’ Βοηθός: Βιτάλ Ζομπίν

Β’ Βοηθός: Ράφαελ Ζέντερ

4ος: Αλέν Μπιερί



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ