aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚύπρος εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κύπρος εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Κύπρου σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στη Λισαβόνα το Σάββατο 3 Ιουνίου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου) και το στάδιο διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό φιλικό για την Εθνική μας ομάδα αφού αυτή την στιγμή η Πορτογαλία, εκτός του ότι κατέχει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.

Στις 9 Ιουνίου η Κύπρος θα αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα με το Γιβραλτάρ. Το Γιβραλτάρ δίνει τους επίσημους αγώνες του στην Πορτογαλία, στο Στάδιο Algarve στο Φαρό και ως εκ τούτου, στο διάστημα που μεσολαβεί από τον αγώνα με την Πορτογαλία μέχρι τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, η Εθνική μας θα πραγματοποιεί προπονήσεις στην Πορτογαλία. Επίσημο αγώνα δίνει στις 9 Ιουνίου και η Πορτογαλία, εκτός έδρας με τη Λετονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ