aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κυπριακή ομάδα και Κλουζ για Μποέ-Καν»

«Κυπριακή ομάδα και Κλουζ για Μποέ-Καν»

Κύμα φυγής ποδοσφαιριστών από την Άστρα Γκιουργκιού μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία και ήδη αρκετοί είναι στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της χώρας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Fanatik» o Γάλλος μέσος Γιαν Μπόε-Καν είναι στη μετεγγραφική λίστα της Κλουζ, η οποία όμως έχει ανταγωνίστρια κυπριακή ομάδα (χωρίς να τον κατονομάσει) στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

«Ο Μπόε-Καν έχει προσφορά από ένα συγκρότημα της Κύπρου και θέλει να περιμένει να δει αν κάτι θα ολοκληρωθεί. Διαφορετικά, οι πληροφορίες της «Fanatik» είναι ότι ο Γάλλος είναι πρόθυμος να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Κλουζ την επόμενη εβδομάδα και υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να γίνει η κίνηση», σημειώνει το ρεπορτάζ.

Ο 30χρονος ανασταλτικός μέσος με καταγωγή από τη Σενεγάλη κατέγραψε 19 συμμετοχές στη λήξασα σεζόν με τη φανέλα της Άστρα, ενώ προηγουμένως θήτευσε στη Λε Μανς (26 συμμετοχές). Από το 2016 έως το 2019 θήτευσε στην Αζαξιό, όπου κατέγραψε 101 συμμετοχές σε τρεις σεζόν.

Το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 έπαιξε στον Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 13 εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ