aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριακές σειρήνες για γαλλικό «πολυεργαλείο»

Κυπριακές σειρήνες για γαλλικό «πολυεργαλείο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Υπάρχει κανείς που ενδιαφέρεται για 29χρονο Γάλλο μέσο με φουλ συμμετοχές, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στο δυσκολοκατάβλητο πρωτάθλημα της Championship στην Αγγλία; Αν όχι κακώς αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.sfr.fr ο Κέβιν Μπρου έχει ενώπιόν του προτάσεις από την Κύπρο για να συνεχίσει εδώ την καριέρα του. Και αν κρίνουμε από το «πλούσιο» βιογραφικό του θα πρόκειται για ομάδα της εξάδας ή και της τριάδας.

Όπως και να έχει, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο 29χρονο μέσος με περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ίπσουιτς, είναι δυσαρεστημένος στον Σύλλογο, θα αποχωρήσει και ήδη τον Χειμώνα έκανε προπονήσεις με τη γαλλική Ρεν για να αλλάξει η διάθεση του. «Χρειάζομαι μία νέα πρόκληση. Ακόμη έχω έξι μήνες στο συμβόλαιο μου, μίλησα με τη διοίκηση και είναι έτοιμοι να με αποδεσμεύσουν», είπε ο παίχτης.

Και πρόσθεσε: «Αυτές είναι επιλογές του προπονητή (κληθείς να σχολιάσει τον λόγο που δεν αγωνίζεται). Τις σέβομαι, όπως έκανα πάντα και συνεχίζω να δουλεύω. Αλλά χρειάζομαι παιχνίδια και νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Πολλές ομάδες μου έκαναν ήδη κρούση. Πριν από μερικούς μήνες μίλησα με την Τουλούζ, αλλά δεν προχώρησε και από τότε μίλησα με ομάδα της Championship και της Κύπρου. Όμως προς το παρόν τίποτα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ