aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριακές «ματιές» σε Ματίας Ντεφεντερίκο

Κυπριακές «ματιές» σε Ματίας Ντεφεντερίκο

Τα ελλαδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για την απόκτηση του Ματίας Ντεφεντερίκο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του SDNA, το βιοργραφικό του Αργεντινού «τριγυρίζει» στην Κύπρο και ενδιαφέρει αρκετές ομάδες που αρέσκονται σε μετεγγραφές Λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μπορεί ο Ματίας Ντεφεντερίκο να μην κατάφερε με τις εμφανίσεις του να σηκώσει την «σκόνη» που θα περίμεναν πολλοί, όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο ο Αργεντινός εξτρέμ έχει τα ελαφρυντικά του για τις… χαμηλές στροφές (17 συμμετοχές – 0 γκολ – 2 ασίστ).

Ποια είναι αυτά; Το πρώτο έχει να κάνει με την μεγάλη σε χρονική διάρκεια απουσία του από τα γήπεδα, πριν από την άφιξή του στη χώρα μας για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Ντεφεντερίκο υπέγραψε μήνα Σεπτέμβρη στον Απόλλωνα χωρίς να έχει λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την σωστή λειτουργία ενός ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Από κει και πέρα η πικρή αλήθεια είναι πως στον φετινό Απόλλωνα, ήταν δύσκολο όχι μόνο για τον Ντεφεντερίκο, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη των «κυανόλευκων» να δείξει – στο βαθμό που θα ήθελε – την ατομική αξία του.

Μια φορά, η επερχόμενη λύση της συνεργασίας του Αργεντινού παίκτη με τον Απόλλωνα, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, βάζει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στη διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA εκτός από την κυκλοφορία του βιογραφικού του στην Κύπρο, εσχάτως και σε σουπερλιγκάτες γειτονιές που αρέσκονται στις μεταγραφές Λατινοαμερικάνων παικτών, εξετάζουν την περίπτωση του (προσεχώς ελεύθερου) Ντεφεντερίκο, που θεωρήθηκε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο ξεκίνημα της καριέρας του, χωρίς ωστόσο η εξέλιξή του να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ