aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριακές κρούσεις για τον «αλμυρό» Ετσεμπαρία της Μπιλμπάο

Κυπριακές κρούσεις για τον «αλμυρό» Ετσεμπαρία της Μπιλμπάο

Κρούσεις από ομάδες της Κύπρου δέχθηκε  πολύπειρος Βάσκος μέσος Μπενιάτ Ετσεμπαρία (δεξιά στη φωτογραφία σε μονομαχία με τον Μέσι), σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS». Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή που αποχώρησε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπειτα από εφτά χρόνια, ενώ σημειώνεται πως και σύλλογοι από την Κύπρο έχουν προσεγγίσει τον Ετσεμπαρία, όμως δεν είναι ένα πρωτάθλημα που μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Βάσκου πολύπειρου μέσου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βάσκο κεντρικό χαφ Μπενιάτ Ετσεμπαρία και υποστηρίζει ότι το όνομα του 33χρονου παίκτη βρίσκεται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα.

Η εφημερίδα AS επικαλείται πηγές της και εμπλέκει τον Παναθηναϊκό στους ενδιαφερόμενους για τον Ετσεμπαρία που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Φενερμπαχτσέ και σύλλογοι από την Κύπρο έχουν προσεγγίσει τον Βάσκο κεντρικό μέσο.

Παράλληλα η AS αναφέρει ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η προοπτική της Αυστραλίας ή του MLS για τον Ετσεμπαρία, ενώ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει και θα επιλέξει την ομάδα που θα τον εξιτάρει στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ