aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπελλούχος ο Αντώνης Κέζος και αφιέρωση στην Κύπρο (pics)

Κυπελλούχος ο Αντώνης Κέζος και αφιέρωση στην Κύπρο (pics)

Ο γυμναστής Αντώνης Κέζος κατέκτησε το κύπελλο με την Ζάμαλεκ Αιγύπτου. Ο Κύπριος γυμναστής, με πλούσια εμπειρία στο ποδόσφαιρο καθότι εργάστηκε σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΑΕΚ Λάρνακας, Εθνικό Άχνας, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλωνα, Ομόνοια, ΑΕΚ Αθηνών, Παναθηναϊκό κ.ά., ενώ συνεργάστηκε και τον πρωταθλητή μας στο τένις Μάρκο Παγδατή, πανηγυρίζει εδώ και λίγες μέρες το δεύτερο σε τάξη τρόπαιο στη γειτονική μας χώρα.

Το χάρηκε ιδιαίτερα αφού έχει μερίδιο στις επιτυχίες της Ζάμαλεκ, η οποία στον τελικό επικράτησε με 3-0 της Πίραμιντς (Πυραμίδες) στις 8 Σεπτεμβρίου.

«Όλοι συνέλαβαν στην μεγάλη επιτυχία. Ο πρόεδρος ο προπονητής Αμίρ Μέγκαχεντ, το τεχνικό επιτελείο και όλοι όσοι δουλεύουν σε αυτή την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και να ευχαριστήσουμε επίσης τον προπονητή και το επιτελείο του αλλά και τον κ. Ταρέκ που δούλεψαν πολύ σκληρά με την ομάδα. Αφιερωμένο στον υπέροχο κόσμο της Ζάμαλεκ, αλλά και σε όλους τους Κύπριους φιλάθλους. Εμείς που δουλεύουμε στο εξωτερικό δεν αντιπροσωπεύουμε τον εαυτό μας μόνον, αλλά και την Κύπρο μας», έγραψε στο Facebook ο Κέζος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ