aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚρίμα που δεν ήταν εκεί ο κόσμος

Κρίμα που δεν ήταν εκεί ο κόσμος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ελάχιστος ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην «Αρένα» για να τιμήσει τον Γιάννη Σκοπελίτη στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα. Περίπου 300 άτομα παρευρέθησαν στο στάδιο της Λάρνακας και δίχως αμφιβολία ο αριθμός αυτός μόνο απογοητευτικός μπορεί να χαρακτηριστεί για έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε τόσα πολλά στα 10 χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας.

Οι πλείστοι μάλιστα ήταν άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ενώ η παρουσία του απλού φίλαθλου ήταν μηδαμινή και είναι για να απορεί κανείς. Κρίμα που ο κόσμος δεν αγκάλιασε αυτό το φιλικό όπως άξιζε στη μεγάλη αυτή προσωπικότητα των γηπέδων μας.

Μπορεί οι άδειες κερκίδες να πίκραναν λίγο τον Σκοπελίτη, αυτό όμως δεν μειώνει καθόλου την τεράστια του προσφορά στις τρεις κυπριακές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Την Ανόρθωση, την ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα. Συνολικά, έπαιξε σε 282 παιχνίδια, όσοι περίπου και οι φίλαθλοι που τον τίμησαν στο παιχνίδι που έγινε στην «Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ