aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κρέμονται» από τα χείλη του

«Κρέμονται» από τα χείλη του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αναμονή και αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τον νέο προπονητή που θα επιλέξει ο Τσάβι Ρόκα. Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά προς τα πού κινείται ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και πολύ περισσότερο σε ποιον έχει καταλήξει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όμως, δεν θα αργήσει η ώρα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα το όνομα του εκλεκτού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο Ρόκα έχει καταλήξει στον κόουτς που κρίνει ως τον καταλληλότερο για να οδηγήσει την ΑΕΚ ακόμη πιο ψηλά, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να ξεπεραστούν κάποια μικρά εμπόδια ώστε να προκύψει η σχετική ανακοίνωση. Είναι πολύ πιθανόν εντός της βδομάδας να έχουμε και την ανακοίνωση για τον νέο προπονητή, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι Ισπανός.

Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται, με τον Ρόκα να έχει ενημερώσει τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές ότι είναι εκτός πλάνου. Πρόκειται για τους Βασίλη Χατζηγιαννακού, Δημήτρη Κυπριανού, Κωνσταντίνο Καστάνα και Χριστόφορο Κούρτη.

Παίκτες που έχουν αγωνιστεί από ελάχιστο έως καθόλου τη λήξασα σεζόν και αυτό είναι κάτι που ασφαλώς προσμέτρησε ο Ρόκα προτού λάβει την απόφασή του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός θέλει να βρει παίκτες που θα μπορέσουν να του δώσουν πολύ περισσότερες λύσεις και να κάνουν τη διαφορά στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Όσον αφορά στις προσθήκες, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ρίχνει ματιές και σε ξένα πρωταθλήματα. Εκτός από τους αξιόλογους νεαρούς Κύπριους, έχει εντοπίσει και λεγεωνάριους, οπότε περιμένει στη γωνία για να δει ποιες εξελίξεις θα προκύψουν ώστε να κάνει τις ανάλογες κινήσεις.

Για την ώρα το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο θέμα του προπονητή. Βλέπετε, σε μόλις δυο βδομάδες η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της και το εν λόγω ζήτημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ