aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚουτσοκούμνης: «Δεν μπορείς να είσαι ποτέ απόλυτος αν δεν συλλάβεις δράστες»

Κουτσοκούμνης: «Δεν μπορείς να είσαι ποτέ απόλυτος αν δεν συλλάβεις δράστες»

Αναφορά και στην περσινή σεζόν και στο θέμα φακέλων έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o Kωστάκης Κουτσοκούμνης, όταν δέχθηκε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση να έρθει φάκελος που να αποδίδει ευθύνη ξεκάθαρα σε οποιονδήποτε.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου της ΚΟΠ:

“Πέρσι Αντρέα είχαμε φακέλους που απέδιδαν ευθύνη. Κάποιοι στην μία πλευρά, κάποιοι στην άλλη, κάποιοι και στους δύο (προσυνεννόηση) και κάποιοι καθόλου. Όλα τούτα με βάση την στοιχηματική δραστηριότητα και στατιστική ανάλυση. Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ποτέ απόλυτος αν δεν συλλάβεις δράστες. Γι αυτό και το σύστημα “τιμωρίας” ας πούμε επιτρέπει μέχρι και τρεις φακέλους πριν τις σοβαρές τιμωρίες. Με τρεις φακέλους ευθύνης τότε το στατιστικό λάθος μειώνεται εξαιρετικά σοβαρά ότι τουλάχιστο ένας φάκελος από τους τρεις είναι απόλυτα σωστός στην ευθύνη που αποδίδει. Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Από εκεί και πέρα, την ευθύνη για διερεύνηση και περάτωση την έχει σαφώς η αστυνομία”.

koutsok

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ