aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣKούμας: «Λύση ανάγκης για να μην μείνει η παραμικρή σκιά»

Kούμας: «Λύση ανάγκης για να μην μείνει η παραμικρή σκιά»

Στο πρώτο μέρος των απαντήσεών του στις ερωτήσεις που στάλθηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων γιατί επέλεξε αυτή τη διαδικασία συνέντευξης και δεν μίλησε σε συνέντευξη Τύπου.

«Με όσους από εσάς είχα τη χαρά να συναντηθώ από κοντά, είμαι βέβαιος πως έχετε καταλάβει πως σε καμιά περίπτωση δεν αποφεύγω τους δημοσιογράφους. Ο σεβασμός μου προς εσάς και προς το επάγγελμα σας, είναι δεδομένος. Να είστε βέβαιοι πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν με απόλυτη άρση των περιοριστικών μέτρων, θα πούμε και από κοντά. Τη δεδομένη στιγμή, επέλεξα να απαντήσω σε ερωτήματα με αυτό τον τρόπο, ως λύση ανάγκης, προκειμένου να μην μείνει η παραμικρή σκιά ότι ο Πρόεδρος της ΚΟΠ αποφεύγει να τοποθετηθεί δημόσια για τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και τα οποία εκ καθηκόντως μαζί με τους συνεργάτες του διαχειρίζεται», ήταν η απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ