aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚόπιτς: «Ψάχνουμε τη χημεία μας. Ακόμα και με δέκα μπορούσαμε…»

Κόπιτς: «Ψάχνουμε τη χημεία μας. Ακόμα και με δέκα μπορούσαμε…»

Στην επίτευξη του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ και την αποβολή του Σιρόκ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Κόπιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πάφος FC με τους κιτρινοπράσινους. Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας υπογράμμισε πως η ομάδα του ψάχνει ακόμη να βρει τη χημεία της, καθώς αρκετοί παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε απέναντί μας μια ποιοτική ομάδα, η οποία δουλεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Επίσης πλεονέκτημα ήταν τα έξι επίσημα παιχνίδια για την ΑΕΚ στην Ευρώπη, ενώ εμείς εξακολουθούμε να ψάχνουμε τη χημεία μας με ποδοσφαιριστές να έρχονται ακόμα και τις τελευταίες ημέρες. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα. Εμείς είχαμε δυσκολία σε αυτό τον τομέα, όμως είχαμε μια τεράστια ευκαιρία με τον Νέμετς. Η κόκκινη κάρτα και το πέναλτι έκαναν τα πράγματα πολύ δύσκολα διότι δεν μπορείς να παίζεις απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δέκα εναντίον έντεκα. Ωστόσο ακόμη κι έτσι είχαμε μια σημαντική ευκαιρία με τον Τόρες ώστε να ισοφαρίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ