aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚΟΠ: Οι πρόεδροι που απουσίασαν και τα πηγαδάκια στη Συνέλευση

ΚΟΠ: Οι πρόεδροι που απουσίασαν και τα πηγαδάκια στη Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία (αίθουσα Ακάμας), Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Στη Συνέλευση τέθηκαν προς έγκριση εισηγήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού και των Γενικών Κανονισμών.

Παρών ήταν οι πλείστοι προέδροι των ομάδων, ενώ έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Νίκος Κίρζης (Απόλλων), Άντρος Καραπατάλης, Ανδρέας Σοφοκλέους (ΑΕΛ) και Λώρης Κυριάκου (Ομόνοια).

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού εκπροσωπήθηκαν με πρόεδρο του σωματείου Μαρίνο Ευσταθίοθ, Φάνο Κιννή, το… δεξί χέρι του Σοφοκλέους, ο Ανδρέας Γιάπας ήταν εκ μέρους της ΑΕΛ, ενώ ο γενικός διευθυντής της Ομόνοιας Παύλος Νικολαΐδης αναπλήρωσε το κενό του Λώρη Κυριάκου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Δίπλα-δίπλα κάθισαν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή με τον πρόεδρο του Άρη Σταύρο Δημοσθένους. Αρκετά πιο μακριά ήταν ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος τα είπε αρκετή ώρα με τον πρόεδρο του σωματείου του Απόλλωνα πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ