aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κόλλησαν» στο μηδέν και τώρα τρέχουν… (video)

«Κόλλησαν» στο μηδέν και τώρα τρέχουν… (video)

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ΑΕΚ Αρένα μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα. Θέαμα και αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με σπουδαίες αποκρούσεις από τους δύο τερματοφύλακες. Χωρίς πολλές φάσεις το δεύτερο ημίχρονο, επισκιάστηκε από προσωπικές μονομαχίες και αρκετή δύναμη από τους ποδοσφαιριστές. Επτά ματς χωρίς νίκη η ΑΕΚ, στο -4 από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ ο Απόλλωνας και στο -3 από την ΑΕΛ. Στην 6η θέση η ΑΕΚ με 22 βαθμούς και ο Απόλλωνας στην 3η θέση με 31.

Γρήγορος ρυθμός, ανίκητοι οι τερματοφύλακες!

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έψαξε το γρήγορο γκολ ωστόσο ο Σελάγια αστόχησε δύο φορές από αρκετά ευνοϊκά σημεία (5’, 10’). Η ομάδα της ΑΕΚ αντέδρασε και ισοζύγησε τον αγώνα και έχασε και αυτή με τη σειρά της κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθεί στον αγώνα (20’ Σίλβα, 25’ Τολμές).

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά γρήγορος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο, αλλά οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων ήταν ανίκητοι στο πρώτο μέρος του αγώνα. Η φάση του αγώνα διαδραματίστηκε στο 25’, καθώς ο Τόνιο προέβηκε σε μια εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Μάγκλιτσα.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο αγώνας ήταν «μοιρασμένος» αλλά καμιά ομάδα δεν κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.

Δύναμη, πάθος, αλλά χωρίς ουσία!

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα κάπως «μουδιασμένα». Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν κακός, με σκληρά μαρκαρίσματα και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Παρόλα αυτά, ο Μάγκλιτσα έχασε την ευκαιρία του αγώνα, καθώς από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Τόνιο (83’) σε ένα αρκετά καθοριστικό σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το σφύριγμα της λήξης δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο, καθώς η ΑΕΚ μένει αρκετά πίσω στην βαθμολογία (22β), ενώ ο Απόλλωνας (31β) στο -4 από την κορυφή και στο -3 από την δεύτερη ΑΕΛ.

ΑΕΚ (Αντόνι Ιραόλα): Τόνιο, Σίλβα (48′ Γκαρσία), Τρουγιόλς, Καταλά, Γκονθάλεθ, Κάσες (77′ Λαμπάν), Λαρένα, Τέτε, Χέφελ (86′ Αναστασίου), Ακοράν, Τολμές.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Χ. Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Μπρου, Σαρντινέρο (71′ Παπουλής), Μάγκλιτσα (85′ Καραγιόλ), Σελάγια (58′ Σκέμπρι).

Σκόρερ: – 

Κίτρινες: Χέφελ

Αποβολές: – 

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Βίκτωρος Σωτήρης

4ος: Αναστασίου Γιάννης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ