aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚλήθηκε και δεύτερος ποδοσφαιριστής για κατάθεση

Κλήθηκε και δεύτερος ποδοσφαιριστής για κατάθεση

Έντονες είναι οι διεργασίες της Αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους που απέστειλε η UEFΑ. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η Αστυνομία κάλεσε ποδοσφαιριστή για κατάθεση σχετικά με τους ύποπτους αγώνες για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη 30χρονου: «Ασάφεια στην έκθεση, δεν ευσταθούσε…»

Υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της Κυριακής (19/1), 30χρονος ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας συνελήφθη, ωστόσο το βράδυ της ίδιας μέρας αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, ενώ ο ίδιος προέλαβε δικούς τους ισχυρούς οι οποίοι και διερευνήθηκαν. Όπως τονίζεται από την Αστυνομία, μέσω του εκπροσώπου Τύπου, στην έκθεση της UEFA υπήρξε ασάφεια γι’ αυτό και προέκυψε λάθος σύλληψη.

Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταθέσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες, ώστε οι Αρχές να φτάσουν στην σύλληψη των ενόχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ