aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κλήσεις σε Σίμο από δύο ομάδες του πρώτου γκρουπ της Κύπρου»

«Κλήσεις σε Σίμο από δύο ομάδες του πρώτου γκρουπ της Κύπρου»

Καπνός υπάρχει, φωτιά; Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι πληροφορίες που φθάνουν από την Ελλάδα αποδεικνύονται αναληθείς, αλλά το χέρι στη φωτιά δεν το βάζουμε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την sportdog.gr δύο κυπριακές ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας επέδειξαν ενδιαφέρον για τον Γιώργο Σίμο. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΟΦΗ επιτέλεσε καλό έργο στην αρχή της σεζόν, όμως στην πορεία η ομάδα της Κρήτης είχε πτωτική πορεία.

Ο 42χρονος προπονητής είχε εργαστεί τη σεζόν 2016-17 ως βοηθός προπονητής στην Ομόνοια, ενώ φέτος είχε στο πλευρό του τον Περικλή Παπαναγή, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο ΟΦΗ πάλι έχασε και το 1-0 δεν λέει την αλήθεια αφού ήταν μάλλον τιμητικό σκορ για την εμφάνιση κόντρα στον Άρη. Το τηλέφωνο του Σίμου πάντως δέχθηκε κλήσεις από την Κύπρο. Τώρα αν ήταν βολιδοσκόπηση ή συνοδεύτηκε κι από πρόταση, θα σας γελάσω… Συγκεκριμένα από δυο ομάδες, που είναι στο γκρουπ εκείνων που πρωταγωνιστούν στο νησί. Και θεωρούνται… μεγάλες! Όταν τελειώσουν τα πλέι οφ στην Κύπρο θα…υπάρξουν ονόματα και διευθύνσεις. Λίγη υπομονή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ