aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚλείνουν το μάτι στον προσεχώς ελεύθερο Χέφελ

Κλείνουν το μάτι στον προσεχώς ελεύθερο Χέφελ

Έτοιμος να διαβεί την πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ είναι ο Έκτορ Χέφελ. Ανάμεσα στον Ολλανδό πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή και τους Λαρνακείς υπάρχει σημαντική οικονομικά διαφορά στις επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Φαίνεται πως δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό και μετά από τρία χρόνια θητείας στην ΑΕΚ ο Χέφελ θ’ αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική «στέγη». Το γεγονός, επίσης, ότι η ΑΕΚ έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τον Χέφελ να παραμείνει στους κιτρινοπράσινους.

Η περίπτωση του Χέφελ δεν αφήνει αδιάφορες ομάδες της πρώτης εξάδας, αφού είναι νεαρός, μπορεί ν’ ανταποκριθεί εξίσου καλά σε αρκετές θέσεις (ανασταλτικός μέσος, δημιουργικός μέσος, ενώ έπαιξε και ως δεξί μπακ). Ο Χέφελ «κοιτάζει» και το ενδεχόμενο μετεγγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού, όμως δεν αποκλείεται εφόσον προκύψει ικανοποιητική πρόταση από μεγάλη ομάδα της Κύπρου να παραμείνει στο νησί. Παρά τη φημολογία που θέλει ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια να «γλυκοκοιτάζουν» τον ποδοσφαιριστή μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει επίσημη πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ