aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κλείνουν» τα γήπεδα στη Λάρνακα για τον κόσμο!

«Κλείνουν» τα γήπεδα στη Λάρνακα για τον κόσμο!

Λόγω της έξαρσης των περιστατικών COVID-19 τις τελευταίες μέρες, με επίκεντρο την Επαρχία Λάρνακας και με στόχο την αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα της Λάρνακας και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι εφαρμόζονται στην Επαρχία Λάρνακας επιπρόσθετα ακόλουθα μέτρα, που περιλαμβάνονται σε νέο Διάταγμα του Υπουργού Υγείας.

Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε πως επιτρέπονται μεν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, χωρίς όμως την παρουσία θεατών.

«Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Επαρχίας Λάρνακας, στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, χωρίς την παρουσία θεατών, νοουμένου ότι τηρείται τα σχετικά πρωτόκολλα».

Διαβάστε εδώ το διάταγμα του Υπουργείου: Eπιπρόσθετα μέτρα στην Επαρχία Λάρνακας τίθενται αύριο σε ισχύ

Έτσι, με βάση το νέο διάταγμα του Υπουργείου τα μέτρα  που τίθενται σε ισχύ από αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6 π.μ., θα έχουν ισχύ για περίοδο δύο εβδομάδων. Τα γήπεδα «Αντώνης Παπαδόπουλος», Αμμόχωστος» και «Αρένα» που εδρεύουν στη Λάρνακα θα παραμείνουν κλειστά για τους οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: Εθνικός: Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Άρη, στον «αέρα» η Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ