aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚλείνει πάλι η βόρεια (αποφάσεις δικαστικής)

Κλείνει πάλι η βόρεια (αποφάσεις δικαστικής)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ:

(α) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για ρίψη αντικειμένου από οπαδούς της ομάδας στην αντίπαλη κερκίδα στο τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας:

(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. Απόφαση: Πρόστιμο και διεξαγωγή ενός αγώνα με κλειστή τη βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ)για ρίψη αντικειμένων κατά την διάρκεια του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του  Λούκα Χαραλάμπους Φανιέρου, τέως Προέδρου και Μέλους του Ερμή για δηλώσεις και/ή ανακοινώσεις που προέβη στο Super Sport FM στις 23.05.2017 που θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα και/ή που είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος κατά παράβαση του άρθρου 2 (α) και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4 (ιστ) (ιι) (ιιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα από τα Στάδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ