aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κλείδωσε» εξάδα με... ωραίο τον Τρισκόφσκι, μοιραίος ο Λουίς Κάρλος

«Κλείδωσε» εξάδα με… ωραίο τον Τρισκόφσκι, μοιραίος ο Λουίς Κάρλος

Με γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι στο 54′ η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Δόξας στο Μακάρειο και… κλείδωσε μαθηματικά θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Οι Λαρνακείς απέδρασαν με διπλό από τη Λευκωσία χάρη στο γκολ του Σκοπιανού επιθετικού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα της προσφυγικής ομάδας και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γκράσα.

Η Δόξα επιδίωξε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος, έφτασε αρκετές φορές απειλητικά στην εστία του Τόνιο και έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 με το άστοχο πέναλτι του Λουίς Κάρλος στο 87′. Ο Ζε Βαλέντε ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Τάντι, όμως ο Λουίς Κάρλος ήταν απελπιστικά άστοχος από την άσπρη βούλα. Στην 5η θέση με 31 βαθμούς η ΑΕΚ, τελευταία με 11 η Δόξα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Δόξα (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Γκράσα, Χριστοφή, Ντερβίντ, Μιντίκκης, Τραϊτσέφσκι (81′ Ζε Βαλέντε), Μέσκα, Ζορζίνιο (59′ Λουίς Κάρλος), Μπόλιεβιτς, Παπαφώτης, Καλό (65′ Μπραμπίγια), Ίταλο.

ΑΕΚ (Ηλίας Χαραλάμπους): Τόνιο, Τρουγιόλς, Γκονθάλεθ, Γκολομπάρτ, Φερνάντεθ, Ιωάννου, Γκαρσία, Ακοράν (86′ Κωνσταντίνου), Ναράνχο (42′ Πλάνας), Τρισκόφσκι, Γιάννου (63′ Άμπραχαμ).

Σκόρερ: 54′ Τρισκόφσκι

Κίτρινες: Παπαφώτης / Πλάνας (3η), Άμπραχαμ

Αποβολές:

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

4ος: Κωνσταντίνος Φελλάς.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ