aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κλειδώνει» στο 30% η πρόταση της ΚΟΠ για μειώσεις μισθών στους παίκτες

«Κλειδώνει» στο 30% η πρόταση της ΚΟΠ για μειώσεις μισθών στους παίκτες

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σταλεί η πρόταση της ΚΟΠ στον ΠΑ.Σ.Π. για την μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών. Σε μια περίοδο κατά την οποία το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που ταλανίζει όλη την υφήλιο, οι παράγοντες των σωματείων μας μπήκαν στα χαρακώματα για να αντιμετωπίσουν το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, τον ΠΑ.Σ.Π.

Μετά από αρκετές συζητήσεις και τηλεδιασκέψεις ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τα σωματεία Α’ Κατηγορίας σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η πρόταση που «κλειδώνει» είναι για μείωση της τάξεως του 30% στις απολαβές των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρόταση θα αφορά από την στιγμή της αναστολής του πρωταθλήματος, δηλαδή στα μέσα Μαρτίου, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επομένως θα ισχύσει και εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα όπως προσανατολίζεται η Ομοσπονδία, με βάση τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, όποτε και αν αυτό είναι κατορθωτό. Η πρόταση της ΚΟΠ και των σωματείων είναι στα τελικά στάδια και όταν οριστικοποιηθεί θα σταλεί στον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: «Όλοι εναντίον ΠΑΣΠ» ή «ΠΑΣΠ εναντίον όλων»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ