aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚίνηση με επενδυτικό χαρακτήρα

Κίνηση με επενδυτικό χαρακτήρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πρώτη της μετεγγραφή ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Θωμάς Ιωάννου πέρασε χθες από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με το δικαίωμα στον σύλλογο της Λάρνακας για επέκταση ακόμη ενός έτους.

Ο Ρόκα είδε σε πολλά παιχνίδια τον 21χρονο αριστερό μπακ, έμεινε εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά του και θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με προοπτική. Η ομάδα της Λάρνακας επενδύει στο πρόσωπο του Ιωάννου.

«Για μένα αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι στην ΑΕΚ. Είναι αλλαγή επιπέδου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα μέσα από σκληρή δουλειά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα», ανέφερε στον sport-fm ο 21χρονος άσος. Για το άσχημο φινάλε για την Πάφος FC, είπε: «Είχαμε ένα κακό τέλος για την Πάφο και θέλω να απολογηθώ στον κόσμο για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία». Πλέον, στις 2 Ιουνίου ο Ιωάννου θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ΑΕΚ, όταν θα αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Το δεύτερο νέο πρόσωπο που θα δουν οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι αυτό του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει υπογράψει, σύμφωνα με πληροφορίες, διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λάρνακας και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση. Ο Χαραλαμπίδης περιμένει κάποιο έγγραφο από τον ΑΠΟΕΛ για να μπορέσει και τυπικά να ενταχθεί στην ομάδα της Λάρνακας.

Ο Ρόκα θέλει να αποκτήσει, επίσης, επιθετικό που να μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, τουλάχιστον έναν τερματοφύλακα, έναν ακόμη αριστερό μπακ, κεντρικό αμυντικό και μέσο. Ήδη είναι σε επαφή με αρκετούς υποψήφιους ποδοσφαιριστές και δεν θα αργήσει να λάβει την απόφασή του για τους εκλεκτούς. Το ρόστερ δεν θα κλείσει πριν την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς δεν αποκλείεται η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, αν είναι θετική, να δώσει τη δυνατότητα και για επιπλέον κινήσεις ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ