aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚίκης: «Εάν δεν ήταν ο Παπασταύρου, ο Πουλλαΐδης, ο ΑΠΟΕΛ τι θα γινόταν;»

Κίκης: «Εάν δεν ήταν ο Παπασταύρου, ο Πουλλαΐδης, ο ΑΠΟΕΛ τι θα γινόταν;»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ήταν ψες ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου.

Για τα τελευταία γεγονότα στο κυπριακό ποδόσφαιρο ανέφερε: «Πρέπει να μπει το ποδόσφαιρο σε μια νέα βάση. Η πλειοψηφία κρυβόμαστε. Σας ρωτώ εσάς… Εάν δεν ήταν ο Παπασταύρου τι θα γινόταν, εάν δεν ήταν ο Πουλλαίδης, εάν ο ΑΠΟΕΛ δεν πήγαινε Ευρώπη; Οι παράγοντες παίζαμε ρουλέττα. Κάποιοι άλλοι άφησαν τα πράγματα να πηγαίνουν όπως πήγαν εδώ και αρκετά χρόνια. Άλλαξαν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, και εμείς μείναμε με κάποια καταστατικά που υπογράψαμε».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η κάθαρση θα έρθει. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα. Μέχρι τώρα τα αφήναμε και περνούσαν. Εκείνοι που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι η Ομοσπονδία και όλοι εμείς. Έπρεπε να πάμε με απαιτήσεις. Γιατί φθάσαμε σε αυτό το σημείο; Φύγαμε από τους παλιούς καιρούς που παίζαμε για τη φανέλα και μπήκαμε σε νέο τρόπο που κάποιοι επενδύουν λεφτά. Ζούσαμε με την αγάπη του κόσμου αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Αυτός που βάζει λεφτά σήμερα σε μια ομάδα θέλει να τα παίρνει και πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ