aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚετσπάγια: «Θέλω οι Γεωργιανοί να είναι παράδειγμα. Ίσως να έκλεινα τα μάτια...»

Κετσπάγια: «Θέλω οι Γεωργιανοί να είναι παράδειγμα. Ίσως να έκλεινα τα μάτια…»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (2-1). Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε πως θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή, ενώ τοποθετήθηκε και για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι Λόρια και Κατσαράβα τονίζοντας πως από τους συμπατριώτες του περιμένουν να είναι παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδων.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει μείνει πίσω και ήταν σημαντικό γι αυτούς το παιχνίδι. Το ξέραμε. Για να πάρουμε τους βαθμούς χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια, έπρεπε να ήμασταν οργανωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και χωρίς μπάλα. Οι παίκτες μου δεν φοβήθηκαν, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, τα γκολ μας ήταν για highlight. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε πολύ τους τρεις βαθμούς και αυτό κάνει τη νίκη μας πιο σημαντική. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης: Ισοπέδωσε την ΑΕΚ η Ανόρθωση με… οβίδες Κλατσά-Οκριασβίλι (pics)

Για το πειθαρχικό παράπτωμα των Λόρια-Κατσαράβα: «Πιστεύω πως κάναμε το σωστό. Όλοι κάνουν λάθη, αλλά επειδή είμαι Γεωργιανός, θέλω οι Γεωργιανοί να είναι παράδειγμα. Δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Εγώ τους είχα στην ενδεκάδα, την άλλαξα στα αποδυτήρια. Αλλά όταν λέμε πως πρέπει να είμαστε εκεί σε συγκεκριμένη ώρα, πρέπει να είμαστε εκεί. Αν δεν ήταν Γεωργιανοί, μπορεί να έκλεινα τα μάτια. Πήρα την απόφαση, μπορεί να ήταν και ένας λόγος που είχαμε αυτή την βοήθεια. Κανένας δεν ξέρει. Αυτό που μετράει, είναι πως δεν κάναμε κάτι που δεν έκανε άλλος προπονητής».

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ για «Όσκαρ» από τον Οκριασβίλι, 2-0 η Ανόρθωση

Για τις μετεγγραφές: «Δεν έχω να πω κάτι για μετεγγραφές. Δεν έχω κάνει σκέψεις. Δώσαμε δυνάμεις σήμερα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ