aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚετσπάγια: «Όλος ο πλανήτης ψάχνει τον τρόπο να σταματήσει τον Χάαλαντ»

Κετσπάγια: «Όλος ο πλανήτης ψάχνει τον τρόπο να σταματήσει τον Χάαλαντ»

Νέα δοκιμασία για την εθνική Κύπρου, η οποία το βράδυ της Τρίτης (20/6, 21:45) αντιμετωπίζει τη Νορβηγία στο Όσλο, για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Γιούρο.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στο »Στάδιο Ουλεβάλ», ενώ στις 18:30 μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η αρχική τοποθέτηση: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μία ομάδα με τοπ επιπέδου παίκτες. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε περισσότερες ημέρες για προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση».

Για το πλάνο αναχαίτισης του Χάαλαντ: «Όλος ο πλανήτης ψάχνει τον τρόπο να σταματήσει τον Χάαλαντ, δεν είναι εύκολο. Όμως, δεν είναι μόνο ο Χάαλαντ, έχει κι άλλους ποιοτικούς παίκτες η Νορβηγία».

Αν αποτελεί για την Κύπρο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα η ήττα της Νορβηγίας από τη Σκωτία: «Δεν είναι πλεονέκτημα. Μετά την ήττα θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Αν είναι ικανοποιημένος με τις επιλογές του: «Ξέραμε από την αρχή πόσο δύσκολο θα ήταν. Έχουμε χάσει διοργανώσεις που περιμέναμε πολύ περισσότερα, όπως το Πρωτάθλημα Εθνών. Θα ήθελα κάποιους παίκτες, 5-6 αλλά δεν είναι μαζί μας είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω αποφάσεων τους. Βλέπουμε μπροστά. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν άτυχοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ