aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚέρκεζ: «Ξέρετε το μπάτζετ μας και παρόλη την πίεση από τον κόσμο...»

Κέρκεζ: «Ξέρετε το μπάτζετ μας και παρόλη την πίεση από τον κόσμο…»

Iκανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην ΑΕΚ, παρά το ισόπαλο 1-1. Ο Βόσνιος τεχνικός μάλιστα, ήταν και λίγο έντονος με τον κόσμο που ασκεί κριτική και πίεση και το γεγονός πως πρέπει όλοι να γνωρίζουν με τι μπάτζετ παλεύει η ΑΕΛ.

«Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που κράτησαν πίσω τους παίκτες της ΑΕΚ. Είμαι περήφανος επειδή παρόλη την πίεση που δεχόμαστε από τον κόσμο για να αποδείξουμε κάτι, βδομάδα με βδομάδα δείχνουμε την ποιότητα και την εξέλιξη μας», είπε.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, παίζει ωραία με την καθοδήγησή του κ. Ιδιάκεθ από τη μέρα που επέστρεψε. Έχουν βάλει αρκετά γκολ από τη μέρα που ανέλαβε και αυτό ήταν δύσκολο για μας. Κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως, έπρεπε να πάρουμε έναν από τους δύο στόχους. Ή να ρισκάραμε να κερδίσουμε και να ανέβουμε στην κορυφή, ή να κρατήσουμε μακριά την ΑΕΚ που είναι επικίνδυνη. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στην ΑΕΚ για τον τρόπο που παίζει κι ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Αν δεν κάνω λάθος, τα εκτός έδρας ντέρμπι τα κερδίσαμε και σε κάποια άλλα εντός, χάσαμε αλλά παίξαμε καλά. Υπάρχουν και οι ήττες και οι ισοπαλίες. Ξέρετε και το θέμα του μπάτζετ, κάνουμε ό,τι μπορούμε, ξέρετε τα δεδομένα».

Για τον τελευταίο νεοαποκτηθέντα Ιβάν Σκράνζ, κατέληξε: «Είναι ήδη τρεις μέρες στην Κύπρο, είναι σε καλή κατάσταση επειδή έκανε προετοιμασία με την προηγούμενή του ομάδα. Όταν θα είναι έτοιμος και προσαρμοστεί πλήρως θα τον χρησιμοποιήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ