aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαζάνι που βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ, αξιολογεί την κατάσταση η διοίκησή της

Καζάνι που βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ, αξιολογεί την κατάσταση η διοίκησή της

Ήρθε η πέμπτη ισοπαλία στη σειρά για την ΑΕΚ, το Σάββατο με τον Άρη (0-0), και ο κόσμος της που σιγόβραζε τόσο καιρό… πήρε φωτιά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μερίδα οπαδών της περίμενε τους ποδοσφαιριστές και ζήτησε εξηγήσεις, με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να πιάνει κουβέντα μαζί τους για να κατευνάσει τα πνεύματα. Ένα σεργιάνι όμως στα ΜΚΔ, αποδεικνύει πως η κόμπος έφτασε στο χτένι για ορισμένους.

Πολλοί, οι περισσότεροι μάλλον, έχασαν την πίστη τους στον Νταβίδ Καταλά, επιρρίπτοντάς του ευθύνες κυρίως για απειρία και αδυναμία να εμπνεύσει τους παίκτες ώστε να αλλάξουν την κατάσταση. Άλλοι, αποδίδουν ευθύνη στη διοίκηση των Λαρνακέων και στον Τσάβι Ρόκα επειδή, όπως ισχυρίζονται, δεν πήραν εγκαίρως μέτρα και πλέον η ομάδα τους κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το τρένο της εξάδας.

Προς το παρόν, ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την κατάσταση. Όπως απέδειξαν πολλές φορές στο παρελθόν, δεν είναι υπέρ των βεβιασμένων αποφάσεων. Μαζί με τον Ρόκα θα αξιολογήσουν ξανά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και θα πράξουν αναλόγως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ