aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚάτι τρέχει με τον Κούσουλο

Κάτι τρέχει με τον Κούσουλο

Η ΑΕΚ αναζητεί άλλη μία αξιόπιστη επιλογή στο κέντρο της άμυνας για να πλαισιώσει τους Νταβίδ Καταλά, Άντερ Μουρίγιο και Ντανιέλ Μοΐσοφ και δεν αποκλείεται να τη βρει στο πρόσωπο του Γιάννη Κούσουλου.

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας είχε βολιδοσκοπηθεί στο παρελθόν για το ενδεχόμενο παραχώρησης του διεθνούς στόπερ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Σήμερα επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μπορεί να έχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με την αρχική βολιδοσκόπηση, οι Λαρνακείς είχαν προσφέρει στους ερυθρόλευκους για την απόκτηση του Κούσουλου ένα ποσό που έφτανε τις 70 χιλιάδες ευρώ. Με δεδομένο ότι στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα παραχώρησής του με το ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ, εκ πρώτης όψεως υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει (ούτε διαψεύδει) οτιδήποτε για το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κούσουλο, από το στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξη του ποδοσφαιριστή, φτάνει βέβαια να πάρει και τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν «λίγες» τις 70 χιλιάδες ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν υπάρξει βελτιωμένη πρόταση. Υπάρχουν, βέβαια, και μέλη της διοίκησης της βαρωσιώτικης ομάδας που αξιώνουν την καταβολή ολόκληρου του ποσού της ρήτρας στο συμβόλαιο του Κούσουλου.

Με δεδομένο ότι την Πέμπτη η ΑΕΚ θα ριχθεί στη μάχη της Ευρώπης, πιστεύεται ότι το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο Τσάβι Ρόκα έχει στα υπόψη του και άλλον ένα νεαρό στόπερ (που ανήκει σε ομάδα του εξωτερικού) και αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ