aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚάθετος ο Σκαπούλλης για την πολύκροτη φάση στο ΑΕΚ- Ανόρθωση

Κάθετος ο Σκαπούλλης για την πολύκροτη φάση στο ΑΕΚ- Ανόρθωση

Τις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι της ΑΕΚ με την Ανόρθωση σχολίασε ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας και αναλυτής επίμαχων φάσεων στο ΡΙΚ2, Χρίστος Σκαπούλλης στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα».

Μιλώντας για την επίμαχη φάση με τον τερματοφύλακα της «Κυρίας», Γιώργο Παπαδόπουλο, ανέφερε πως η μπάλα κτύπησε πρώτα στο στήθος και ακολούθως στο χέρι του Κύπριου πορτιέρε, επομένως με βάση τους νέους κανονισμούς δεν υπήρχε παράβαση.

Αναλυτικά οι φάσεις

13’ Σύρραξη παικτών, αλλά τιμώρησε δύο παίκτες από κάθε ομάδα. Ο Σίλντελφεντ πήγε και έσπρωξε αντιπάλους. Ο διαιτητής υποχρεωτικά σε τέτοιες φάσεις πρέπει να τιμωρήσει με κίτρινη ένα παίκτη από κάθε ομάδα. Έπρεπε να τιμωρηθεί ο Σίλντελφεντ και όχι ο Νταουσβίλι.

18’ Ο διαιτητής ήταν μακριά στην πολύκροτη φάση με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Είδαμε τη φάση εξονυχιστικά. Ασφαλώς υπήρχε χέρι, το ερώτημα είναι εάν είναι τιμωρητέο. Η μπάλα πήγε στο στήθος και μετά στο χέρι. Με βάση το νέο κανονισμό, δεν υπάρχει παράβαση. Αν πήγαινε κατευθείαν στο χέρι, θα ήταν παράβαση.

23’ Κάρτα δεν δόθηκε στον Χέφελ, για σκληρό φάουλ στον Νταουσβίλι.

32’ Πέναλτι ζητά η ΑΕΚ. Ο ένας παίκτης βλέπει δεξιά, ο άλλος αριστερά. Δεν υπάρχει παράβαση.

51’ Έπρεπε να δώσει έμμεσο εις βάρος του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης γιατί πήρε την μπάλα σε πάσα συμπαίκτη του.

59’ Ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ. Εδώ ο παίκτης της Ανόρθωσης παίζει καθαρά την μπάλα. Πάλι δεν υπάρχει παράβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ