aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Kάθε πλατφόρμα δικά της πακέτα και τιμές, λειτουργούμε σε ανταγωνισμό»

«Kάθε πλατφόρμα δικά της πακέτα και τιμές, λειτουργούμε σε ανταγωνισμό»

Ιστορική η σημερινή ημέρα στο τηλεοπτικό σκηνικό του ποδοσφαίρου. Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι Cyta, Cablenet και PrimeTel, ανταποκρινόμενοι στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαιρόφιλου τηλεοπτικού κοινού να απολαμβάνει το σύνολο του Κυπριακού ποδοσφαίρου από μία πλατφόρμα, ανακοινώσαν ότι, από φέτος, όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca Cola θα μεταδίδονται και από τις τρεις τηλεοπτικές πλατφόρμες.

Το ίδιο θα ισχύει και για τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως είναι, ανάμεσα σε άλλα, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, η Premier League, το Ιταλικό, το Γερμανικό και το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις τιμές των πακέτων κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τους καταναλωτές. Η κάθε μία θα ανακοινώσει τα δικά της πακέτα και τιμές. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM οι εκπρόσωποι των τριών συνδρομητικών πλατφόρμων τοποθετήθηκαν για τη νέα τάξη πραγμάτων στον τηλεοπτικό σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο το τηλεοπτικό deal: όλο το ποδόσφαιρο θα… παίζει παντού!

Βασίλης Νικολαΐδης, διευθυντής πωλήσεων Primetel: «Είναι μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε την ενοποίηση του ποδοσφαιρικού περιεχομένου. Μόνο σαν θετική μπορεί να δει κανείς την εξέλιξη. Σίγουρα δεν θα είναι για ένα χρόνο η συνεργασία. Ο τρόπος είναι ο ίδιος με τη συνεργασία που είχαμε με Cablenet. Δεν χρειάζεται να αλλάξει ο αποκωδικοποιητής. Θα είναι στο μενού τα κανάλια της κάθε πλατφόρμας. Κάθε πλατφόρμα θα έχει δική της τιμολόγηση. Μιλάμε για τη νέα σεζόν. Είναι περίεργη χρονιά, είναι ρευστά τα πράγματα ανά το παγκόσμιο. Το κυπριακό πρωτάθλημα θα είναι σε ένα πακέτο. Μιλάμε για πρωτάθλημα, κύπελλο, ισπανικό, ιταλικό, Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ ελκυστικά τα πακέτα».

Λευτέρης Χρίστου, εκπρόσωπος Τύπου Cytavision: «Δεν είναι κατάληξη, έχει υπάρχει μια συμφωνία στη βάση της οποίας το φίλαθλο κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί το εγχώριο πρωτάθλημα και της δημοφιλείς διεθνείς διοργανώσεις. Τα ευρωπαϊκά είναι λίγο ζόρικο θέμα, αν γίνει κατορθωτό να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα θα γίνει προσπάθεια να προβάλλονται από όλους. Με δύο αποκωδικοποιητές μπορεί να βλέπει κάποιος παράλληλα δύο κανάλια. Κάθε πλατφόρμα θα ανακοινώσει δικά της πακέτα και τιμές. Στόχος ήταν η ημερομηνία έναρξης να καλύψει την έναρξη του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο κάθε πάροχος θα σχεδιάσει τα δικά του πακέτα. Λειτουργούμε σε ανταγωνισμό. Οι διεθνείς διοργανώσεις του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ θα παίζουν από όλους. Έχουμε ανακοινώσει ότι υπάρχει η συνεργασία, άρα από τη μέρα που το ανακοινώνουμε θα υπάρχει αυτό».

Ανδρέας Παρασκευά, υπεύθυνος αθλητικού τμήματος Cablenet: «Ο κόσμος το επιζητούσε, έπρεπε να βρούμε τη χρυσή τομή για να προσφέρουμε στον κόσμο την ουσία, να τα βλέπει όλα σε ένα. Την περσινή περίοδο κάναμε προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για να έχουμε κοινό αθλητικό περιεχόμενο, κυρίως το κυπριακό πρωτάθλημα, χωρίς να βρεθεί λύση. Φέτος κάναμε ένα βήμα παραπέρα, προσθέσαμε και το περιεχόμενο των υπόλοιπων αθλητικών διοργανώσεων και προσφέρουμε ένα πολύ δυνατό περιεχόμενο στο φίλαθλο κοινό. Δεν ξέρω την ακριβή ημερομηνία που θα μπορούν οι συνδρομητές να απολαμβάνουν όλα τα κανάλια, θα συμφωνηθεί τις επόμενες μέρες. Εμείς θα προβάλουμε οκτώ φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία των ομάδων μας, ήδη τα ανακοινώσαμε, κάνουμε αρχή με το Ανόρθωση-Απόλλων. Για το πρόβλημα φωτισμού στο Παφιακό, την επόμενη χρονιά θα έχουμε δύο ομάδες στο Παφιακό, ένα γήπεδο που είναι του ΚΟΑ, και είναι πολύ δύσκολο να γίνει παραγωγή υψηλής ευκρίνειας. θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και το VAR, πρέπει όλοι οι φορείς να δουν τι πρέπει να γίνει για να γίνουν βελτιωτικά έργα και να απολαμβάνει ο κόσμος αυτό για το οποίο πληρώνει. Δεν είναι της ώρας η κουβέντα για το VAR, αργεί ακόμα. Θα γίνουν συζητήσεις για να προσφέρουμε αυτό που πρέπει στον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ