aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταγγέλλουν Τιμόθεο Χριστοφή: «Ήταν σε κακή βραδιά, μας αδίκησε»

Καταγγέλλουν Τιμόθεο Χριστοφή: «Ήταν σε κακή βραδιά, μας αδίκησε»

Σε καταγγελία του διαιτητή Τιμόθεου Χριστοφή προχωρεί η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία του διεθνούς διαιτητή τόσο για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 86’ σε σπρώξιμο του Σάστρε στον Γουίλερ, ενώ την εσχάτη των ποινών ζήτησαν και σε πέσιμο του Χουράδο ενωρίτερα. Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM τέτοιες διαιτησίες δεν βοηθούν το άθλημα.

Αναλυτικά η τοποθετηση

«Ήταν εύκολος διαιτητικά αγώνας αλλά ήταν σε κακή βραδιά ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή και οι βοηθοί του. Θεωρούμε ότι αδικήθηκε σε αρκετές φάσεις η ομάδα μας. Ακόμα και στο πέναλτι που μας δόθηκε υπήρξε καθυστέρηση από τον διαιτητή για να το σφυρίξει. Σε δύο άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να μας δοθεί πέναλτι σε Γουίλερ και Χουράδο Θα προβούμε σε καταγγελία γιατί τέτοια διαιτησία είτε είναι υπέρ είτε κατά της ΑΕΛ δεν βοηθούν το άθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ