aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚατάλληλο για ποδοσφαιρικά ματς ανάμεσα σε… ιπποπόταμους! (pics)

Κατάλληλο για ποδοσφαιρικά ματς ανάμεσα σε… ιπποπόταμους! (pics)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Κατάλληλο για να φιλοξένει ποδοσφαιρικούς αγώνες ομάδων που αποτελούνται από… ιπποπόταμους ή οποιαδήποτε άλλα ζώα μπορούν να επιβιώσουν και στο νερό, αλλά και στη στεριά. Έτσι ήταν το Μακάρειο στάδιο την Κυριακή (21/10).

Μετά από έντονη βροχόπτωση σύντομης διάρκειας, έγινε ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνα κι έτσι αναβλήθηκε το ματς Διγενής Μόρφου – Αχυρώνας Λιοπετρίου (θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη). Βούλωσαν φαίνεται οι αγωγοί και απλά όσο νερό έπεσε, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που φανερώνει πως από προνοητικά μέτρα δεν…

Περιμένουμε να βρέξει, να γίνει χάλια ένα γήπεδο, να αναβληθούν αγώνες κι ύστερα να προβούν στα απαραίτητα μέτρα οι υπεύθυνοι ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί με λίγες βροχές, ή βροχόπτωση σύντομης διάρκειας. Όσο για το Μακάρειο με τα χίλια δυο προβλήματα που «κουβαλάει», σκεφτείτε πως πληρώνουν για να αγωνίζονται σε αυτό τέσσερα σωματεία, τρία εκ των οποίων προσφυγικά.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα γήπεδα ή τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ισχύει για όλη την Κύπρο αν λάβουμε υπόψη πως με το παραμικρό πλημμυρίζουν σπίτια, δρόμοι, παρκινγκ και γενικώς καταστρέφονται περιουσίες επειδή το Κράτος δεν λαμβάνει προνοητικά μέτρα. Από όλο αυτό, δεν εξαιρούνται βέβαια και όσοι ασυνείδητοι «πολίτες» γεμίζουν τους αγωγούς με κάθε λογής σκουπίδια και χώματα.

Θαυμάστε πιο κάτω κυπριακές αθλητικές εγκαταστάσεις εν έτει 2018. Οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα του Διγενή Μόρφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ