aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλήγει στους «11» εκλεκτούς

Καταλήγει στους «11» εκλεκτούς

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας. Η χθεσινή προπόνηση ήταν και πάλι απογευματινή. Πραγματοποιούνται την ώρα έναρξης του αγώνα, που ορίσθηκε για τις 18:00.

Ο Λαμπάν, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τους Ρώσους αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο. Ο Ιδιάκεθ φαίνεται να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο σύστημα και στους παίκτες που θα στηριχθεί στον αυριανό δύσκολο αγώνα, όμως θα περιμένει και την τελευταία προπόνηση για να πάρει την οριστική απόφασή του.

Μίνιο, Ορτίθ, Καταλά, Μοϊσόφ, Χαραλάμπους, Λαρένα, Τομάς, Τέτε, Τρισκόφσκι και Άλβες είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα για την ομάδα της Λάρνακας. Απ’ εκεί και πέρα, παίζεται μια θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ αν παρουσιάσει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς τότε θα πάρει φανέλα βασικού και ο Μουρίγιο και θα μείνει στον πάγκο ο Χαραλάμπους.

Επίσης, αρκετό κόσμο περιμένουν στην ΑΕΚ στο αυριανό ματς με την Σπαρτάκ. Οι διοικούντες προσδοκούν στη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση του κόσμου, ο οποίος μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για να πάρει η ΑΕΚ θετικό αποτέλεσμα.

Στην ΑΕΚ αναμένουν 5.000, ένας ικανοποιητικός αριθμός. Η ζέστη σίγουρα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, όμως η «δίψα» για διάκριση είναι τεράστια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ