aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Υποφέραμε...»

Καταλά: «Υποφέραμε…»

Χρειάστηκε να υποφέρει η ΑΕΚ για να φτάσει στο τρίποντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Νταβίδ Καταλά μετά τη νίκη (2-0) κόντρα στην ΑΕΛ, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια, όπως και για τον προπονητή της Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναφερόμενος στην πίεση του πρωταθλητισμού, ο Ισπανός τόνισε πως οι ίδιοι δεν έχουν πίεσε αν θα είναι πρώτοι ή δεύτεροι. Η πίεση όπως είπε, είναι σε κάθε αγώνα και την βάζουν οι ίδιοι για να κερδίσουν.

Όσα δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά:

Για τον αγώνα: «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, χρειάστηκε να υποφέρουμε για να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι μια απίστευτη ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μου. Θέλω επίσης να πω κάτι και για τον συνάδελφο μου. Ο Ντούσαν είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και επειδή η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα θα βρει τον εαυτό της και θα πάει καλύτερα».

Για το γεγονός πως οι οπαδοί θέλουν το πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε πίεση για το αν θα είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι. Η πίεση είναι σε κάθε αγώνα και την βάζουμε εμείς οι ίδιοι για να κερδίσουμε. Έτσι συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, η προσοχή μας είναι εκεί. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε τη βαθμολογία ούτε κάτι άλλο. Βήμα προς βήμα και εβδομάδα με εβδομάδα. Ένα ευχαριστώ στους οπαδούς για την απίστευτη υποστήριξη που είχαμε και σήμερα. Όσο πιο μεγάλη είναι η σύνδεση ομάδας και κόσμου, τόσο πιο δυνατή είναι η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ