aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Τους το είπα στα αποδυτήρια»

Καταλά: «Τους το είπα στα αποδυτήρια»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά μετά την ήττα της ΑΕΚ με 3-1 από την Πάφος FC. Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν όσο καλή θα έπρεπε στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε ένα γκολ. Από εκεί και πέρα δεν ήταν ανάλογη συνέχεια. Πνευματικά ήμασταν άσχημοι. Μετά κάναμε αρκετά κακά πράγματα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε εκείνο το διάστημα. Παιχνίδι που πρέπει να μάθουμε πράγματα για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στο επίπεδο μας».

Αν επηρέασε η απουσία του Μάμα: «Δεν ήταν θέμα απουσιών, ούτε λόγω του Μάμα. Ήταν συνολικό το πρόβλημα. Ήταν 11 παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα. Είμαι σίγουρος για την ομάδα. Είμαι περήφανος για όσα έκαναν μέχρι στιγμής και τους το είπα στα αποδυτήρια. Πρέπει να μάθουμε από το σημερινό αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ