aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Πάμε με το μέγιστο όραμα»

Καταλά: «Πάμε με το μέγιστο όραμα»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνες της ΑΕΚ παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) ο Νταβίδ Καταλά. Ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Δευτέρας (7/3) με την Ανόρθωση, τα αγωνιστικά δεδομένα για το παιχνίδι και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα του για την τελική ευθεία της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αύριο αρχίζουν τα πλέι οφ, μία συναρπαστική διαδικασία, για την οποία δουλεύαμε τους τελευταίους εφτά μήνες. Πάμε με το μέγιστο όραμα, να κερδίσουμε το αυριανό αγώνα. Είμαστε στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Είμαστε στο καλύτερο σημείο για να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ, όλοι το πιστεύουν».

Για τις απουσίες: «O Iβάν (σ.σ. Τρισκόφσκι) είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Άνταμ (σ.σ. Γκιούρσκο) είναι καλύτερα και χρειάζεται υπομονή. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και πρέπει να δούμε τον Άνχελ (σ.σ. Γκαρσία). Απών οι Ρόμο και Τάντι λόγω καρτών».

Αν θα χρησιμοποιήσει τριάδα πίσω: «Δεν έχω αποφασίσει και δεν πρόκειται να ανοίξω τα χαρτιά μου για το αυριανό παιχνίδι».

Αν ανέβασαν την ψυχολογία η νίκη με ΑΕΛ και η πρόκριση με την ΠΑΕΕΚ: «Μας ανέβασαν ψυχολογικά οι νίκες και πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Η ομάδα είναι έτοιμη. Οι τελευταίοι δύο μήνες μας έκαναν πιο δυνατούς. Τους παίκτες, εμένα ως προπονητή. Είμαστε στο καλύτερο σημείο για να αρχίσουμε τα πλέι οφ».

Αν πιστεύει στον τίτλο: «Πάντα πιστεύω, τίποτα δεν αλλάζει. Είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε».

Πόσο καθοριστικό είναι το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα επηρεάζει θετικά την ομάδα. Είναι φυσιολογική η πίεση, έχουμε το όραμα και την ενέργεια για τα πλέι οφ».

Για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνουν. Διαθέτουν ποιότητα και αφοσίωση και μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια».

Για τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση επί της ΠΑΕΕΚ: «Στην πρόκριση κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, δείξαμε τον χαρακτήρα, το θέλαμε μέχρι το τέλος και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Δεν πρέπει να τα παρατάμε».

Για τον Άνχελ Γκαρσία: «Δυστυχώς προέκυψε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει σύντομα».

Πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Περιμένω παρόμοιο παιχνίδι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, κόντρα στην Ανόρθωση. Να κάνουμε το παιχνίδι μας, την ταυτότητα μας, ως ομάδα και να είμαστε φιλόδοξοι. Μπορούμε να ξανακερδίσουμε την Ανόρθωση».

Εάν τον ενοχλεί η κριτική μερικών οπαδών: «Δεν με ενοχλεί, νιώθω πως γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός. Είναι φυσιολογικό και οφείλεις να την καταδέχεσαι».

Για την φόρμα της Ανόρθωσης: «Στη βαθμολογία έχουμε ένα βαθμό περισσότερο και μπορούμε για ακόμη περισσότερα. Δεν πρέπει να κρατούμε το χειρότερο σενάριο. Μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να πάρουμε αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι»

Για τον κόσμο: «Δεν πρέπει να μένουμε στην απογοήτευση. Θα πρέπει όλοι να θέλουμε το καλύτερο και να πηγαίνουμε με την καλύτερη διάθεση όλοι μαζί. Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ