aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει και ήταν η δική μας 100%»

Καταλά: «Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει και ήταν η δική μας 100%»

Την άποψη ότι μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει και αυτή ήταν η δική του, εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίδ Καταλά, μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για τη δέκατη αγωνιστική. Η ομάδα του έκανε ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο, τόνισε, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και πρέπει να αποδεχθεί την ισοπαλία.

Όσα δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά:

Αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι σήμερα μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει και ήταν η δική μου 100%. Κάναμε ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή, ήμασταν καλύτεροι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις πολλές φάσεις που είχαμε και πρέπει να αποδεχθούμε την ισοπαλία. Να ευχαριστήσω τους παίκτες για την ενέργεια και το πάθος που είχαν. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Για τις πολλές αλλαγές και το γεγονός ότι ο Εσπινόσα έμεινε στον πάγκο: «Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω ποδοσφαιριστές και αυτό είναι καλό για εμάς. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχω να διαλέξω ανάμεσα από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο ο Εσπινόσα, είναι και ο Τιάγκο. Ανάλογα με κάθε παιχνίδι κάνω τις επιλογές μου. Ακόμη και ο Χάβι που έπαιξε πέντε λεπτά έκανε τη διαφορά».

«Δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη, χάσαμε ενέργεια από την υψηλή απόδοσή μας στο πρώτο μέρος. Αυτό είναι φυσιολογικό, δώσαμε τα πάντα. Χρειάζεται να έχουμε αυτοπεποίθηση και να παραμείνουμε σε αυτή την καλή πορεία. Άλλαξε κάποια πράγματα ο αντίπαλος αλλά δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη. Μας έλειψε η ενέργεια στα τελευταία λεπτά. Έγινε απίθανη δουλειά από τους ποδοσφαιριστές. Κρατώ τα θετικά, εξακολουθούμε να βελτιωνόμαστε. Ακόμη και το μηδέν παθητικό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ