aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Μας πονάει αλλά θα μας κάνει καλό»

Καταλά: «Μας πονάει αλλά θα μας κάνει καλό»

Στεναχωρημένος για την πρώτη ήττα της ΑΕΚ αλλά βέβαιος πως αυτή θα κάνει καλό στην ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε ο Νταβίντ Καταλά, μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα αρκετά παράξενο παιχνίδι σήμερα, χωρίς καλό ρυθμό, πολλά φάουλ, κάρτες και διακοπές. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες και δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον Άρη. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι τέλους για να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Σίγουρα μας πονάει ότι γνωρίσαμε την πρώτη μας ήττα όμως θα δουλέψουμε και θα πάμε στη διακοπή για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνει καλό».

Για τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ελέγξαμε όπως θα θέλαμε το παιχνίδι. Όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο ήταν ακόμη πιο δύσκολο, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε με αποκορύφωμα το δοκάρι. Δεν ήταν εύκολο ακόμη και όταν έμεινε με εννέα παίκτες ο Άρης, αμύνθηκε πολύ καλά, έγινε η προσπάθεια όμως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ