aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Είναι πολύ δύσκολο για 'μένα...»

Καταλά: «Είναι πολύ δύσκολο για ‘μένα…»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε αγώνα παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίδ Καταλά ενόψει του ματς της Κυριάκης κόντρα στον Εθνικό, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο δύσκολο έργο που έχει ο ίδιος να επιλέξει την αρχική ενδεκάδα πριν από κάθε αγώνα. Με τη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, σχολίασε, δεν μπορεί να είναι δικαίος με όλους…

Όσα δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά:

Αρχικά για το ματς με τον Εθνικό είπε: «Είναι ομάδα που δεν αξίζει την βαθμολογική συγκομιδή που έχει. Είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Σχεδόν όλοι είναι στη διάθεση μας. Ο Αναστασίου δεν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δύο μέρες, ο Ρούμπεν συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Μάμας είναι τιμωρημένος».

Για το τι πρέπει να προσέξει στο ματς με τον Εθνικό: «Στα τελευταία παιχνίδια είχε πάρα πολύ καλή παρουσία, άξιζε καλύτερα αποτελέσματα. Διαθέτουν καλούς παίκτες, με τον προπονητή που έχουν το πλάνο τους είναι παρόμοιο με το δικό μας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αλλιώς θα υποφέρουμε».

Για την μεγαλύτερη ικανοποίηση του έως τώρα: «Η πιο μεγάλη ικανοποίηση για εμένα είναι η θέληση των παικτών να βελτιώνονται καθημερινά. Προσπαθούν να βελτιώνουν και την ομάδα και αυτό με γεμίζει ικανοποίηση. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, αλλά αυτή η αφοσίωση και το ότι μεγαλώνουν ατομικά και ομαδικά είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Για το αν είναι εύκολο ή δύσκολο να επιλέγει την ενδεκάδα με τόσο βάθος στο ρόστερ: «Είναι πολύ δύσκολο να επιλέγω κάθε εβδομάδα την ενδεκάδα. Τους το λέω μέσα στα αποδυτήρια ότι είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Με την δουλειά που κάνουν, με κάποιους δεν μπορώ να είμαι δίκαιος. Είναι καλό αλλά και κακό που έχουμε 25 ισάξιους παίκτες αλλά είναι μακρύς ο δρόμος και θα χρειαστούν όλοι».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ