aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος»

Καταλά: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος»

Παρά την πρόκριση της ΑΕΚ με γκολ στο δεύτερο λεπτό της καθυστέρησης εις βάρος της ΠΑΕΕΚ, ο Νταβίδ Καταλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το εφιαλτικό δεκάλεπτο, που έφερε τα πάνω κάτω και παραλίγο τον αποκλεισμό:

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια. Περισσότερο είμαι απογοητευμένος από εκείνο το δεκάλεπτο. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος για αυτό. Πρέπει να το δούμε. Πιστέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε την πρόκριση, αλλά είμαι λίγο απογοητευμένος για εκείνο το δεκάλεπτο».

Σε ερώτηση για το γκολ του Τόμοβιτς: «Πιστέψαμε μέχρι το τέλος. Αν κάποιος άξιζε να σκοράρει ήταν ο Τόμοβιτς. Είναι ηγέτης για μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, αλλά δεν είναι μόνο το γκολ. Είναι πρότυπο»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε σχετικά με τη σημασία της πρόκρισης: «Η νίκη με την ΑΕΛ και το αποτέλεσμα σήμερα μπορούν να μας βοηθήσουν. Τα αποτέλεσμα μας επιτρέπουν να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ