aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταλά: «Δεν με εκπλήσσει, το έλεγα και με κατέκριναν»

Καταλά: «Δεν με εκπλήσσει, το έλεγα και με κατέκριναν»

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον προπονητή της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά, η καλή εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα, κόντρα στην Ανόρθωση, όπως ανέφερε μετά τη σπουδαία νίκη (3-1). Ήταν ζήτημα χρόνου, είπε, όπως πάντα έλεγε και τον κατέκριναν.

Όσα δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μας. Δείξαμε προσωπικότητα. Ξέραμε ότι θα υποφέραμε στην άμυνα και αυτό έγινε. Είμαι ευχαριστημένος για αυτή τη νίκη, για τους παίκτες και για τους φιλάθλους. Χρειαζόμασταν μία νίκη σαν τη σημερινή».

Για την καλή εμφάνιση μετά από καιρό: «Δεν με εκπλήσσει η εμφάνιση. Πάντα το έλεγα και με κατέκριναν. Ήταν ζήτημα χρόνου να επιστρέψουμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν χάσαμε την ταυτότητά μας. Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, είναι λογικό να δέχεσαι κριτική. Εγώ ήξερα τους παίκτες μου και την δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και ξέραμε ότι θα επανέλθουμε σε αυτά τα αποτελέσματα».

Για το Τρισκόφσκι και ότι επανήλθε στα γκολ: «Ο Ιβάν επανήλθε στα γκολ όμως δεν με εξέπληξε. Είναι παίκτης σκόρερ σε όλη του την καριέρα. Θα τον βοηθήσουν σε θέμα αυτοπεποίθησης. Και ο Ματ έκανε τρομερή προσπάθεια. Ακόμα και οι παίκτες που μπήκαν για λίγα λεπτά, ο Κύπρος και ο Ολατούντζι, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και αυτό είναι το “κλειδί”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ